Η σελίδα μας συνομίλησε με τον επιχειρηματία κ. Αδάμο Παλουρτή, ο οποίος δραστηριοποιείται στον τομεά των κτηματικών/κατασκευών και μεταξύ άλλων μας μίλησε για την ανάπτυξη της πόλης μας και τι μας φέρνει η επόμενη 10ετία, με βάσει τις δικές του εκτιμήσεις.

1.Κύριε Παλουρτή είστε ένας επιχειρηματίας με πολλά χρόνια στον τομέα των ακινήτων. Γιατί επιλέξατε να ασχοληθείτε με τον αυτό και κυρίως με αυτόν των κατασκευών τα τελευταία χρόνια;

Η εταιρεία μας έχει ιστορία στον τομέα των ακινήτων, από το 1970 όπου ξεκίνησε από την Αμμόχωστο, ο πατέρας μου Χαράλαμπος Παλουρτής. Η ενασχόληση στον τομέα των κατασκευών προέκυψε μετά από χρόνια τριβής με το αντικείμενο και λόγω της έντονης αγάπης στην δημιουργία αξιόλογων ποιοτικών οικιών, με γνώμονα την ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών μας. Αρχή της εταιρείας μας είναι η αποφυγή προβλημάτων που όλοι ακούσαμε στο παρελθόν για υποθηκευμένα οικόπεδα, μη έκδοση τίτλων ιδιοκτησίας κλπ.

Οι πελάτες της New Zoe Developers και της Palourtis Estates δεν έχουν να ανησυχούν για αυτά.

2. Μιλήστε μας λίγο για την Νew Zoe Developers. Πόσα έργα έχετε ολοκληρώσει, ποια είναι σε εξέλιξη και σε ποιες περιοχές.

Η εταιρεία αναπτύξεων NEW ZOE DEVELOPERS LTD δραστηριοποιείται έργα διαμερισμάτων στο κέντρο Λάρνακας, στον παραλιακών δρόμο Λκας -Δεκέλειας, στην περιοχή των ξενοδοχείων Πύλας, απέναντι από το νέο AMERICAN UNIVERITY OF CYPRUS και στα Λιβάδια κοντά στον κυκλικό κόμβο Αγίου Σάββα.

Ως εταιρεία αναπτυσσόμαστε σε σταθερές βάσεις και τα έργα που κάνουμε είναι πολύ μελετημένα και στοχευμένα ως προς το μέγεθος, την τοποθεσία και την τιμή τους.

Μέχρι στιγμής έχουμε ολοκληρώσει τα ακόλουθα έργα: Academia TowerIrini Gardens, Marina Complex

Σε διαδικασία βρίσκονται τα έργα:  Sophia GardensZoe Gardens, Theodosia ResidenceCharalambos Residences

3. Ποια θεωρείτε τα δυνατά σημεία της εταιρείας σας και γιατί κάποιος να σας εμπιστευθεί;

Στοχεύουμε σε συγκεκριμένες κατηγορίες αγοραστών, όπως νέες οικογένειες που χρειάζονται διαμέρισμα 2 η 3ων υπνοδωματίων για να ξεκινήσουν την ζωή τους, με άνετα διαμερίσματα στο THEODOSIA RESIDENCES, σε νέα περιοχή, ύψωμα , σε αδιέξοδο, δίπλα από πράσινο μόλις 3 λεπτά από την Λάρνακα, και από το νέο πανεπιστήμιο στο δρόμο Δεκέλειας.

Επίσης δημιουργούμε διαμερίσματα πολυτέλειας τα οποία μπορούν να ενοικιαστούν σε ψηλά ενοίκια στο κέντρο πόλης, κοντά στη νέα μαρίνα και το νέο πανεπιστήμιο AMERICAN UNIVERSITY.
Τέλος δημιουργούμε ανεξάρτητες ισόγειες οικίες 300 μέτρα από τη θάλασσα στο δρόμο Δεκέλειας για μόνιμη κατοίκηση ή εξοχική κατοικία.Μια επίσκεψη σε παραδοτέες οικίες μας στον δρόμο Δεκέλειας, η στο ACADEMIA TOWER μπορεί να πείσει και τον πιο απαιτητικό υποψήφιο αγοραστή.

4. Ποια θεωρείτε τα δυνατά σημεία της εταιρείας σας και γιατί κάποιος να σας εμπιστευθεί;

Το πιο δυνατό σημείο του ομίλου εταιρειών μας είναι το ότι είμαστε στην αγορά ακινήτων από το 1970 καταγράφοντας μια διαδρομή 51 χρόνων και αυτό από μόνο του είναι το η μεγαλύτερη μας κληρονομιά.  Θέλω να πιστεύω, ότι έχουμε ένα από τα καλύτερα ονόματα στην κτηματαγορά της Λάρνακας, αναφορικά με αποτελεσματικότητα και τιμιότητα στις αγοραπωλησίες ακινήτων. Κρητής βέβαια είναι ο Λαρνακέας και όχι εγώ προσωπικά. Αλλά νιώθω άνετα να το εκφράσω.

5.Ως επιχειρηματίας που δραστηριοποιείστε στη Λάρνακα, πως βλέπετε τη Λάρνακα ως επενδυτικό προορισμό με βάσει και τις εξελίξεις όπως η απομάκρυνση των πετρελαιοδεξαμενών, η υπογραφή του έργου λιμανιού μαρίνας κ.α

Η πόλη μας σήμερα είναι αναμφίβολα νούμερο 1 στις προτιμήσεις των επενδυτών, λόγω της απόσυρσης των πετρελαιοδεξαμενών και της έναρξης των εργασιών για το μεγάλο έργο λιμανιού – μαρίνας κατά κύριο λόγο. Παράλληλα βλέπουμε ότι αυτή τηστιγμή στη Λάρνακα γίνονται διάφορα έργα και είναι σημαντικό το γεγονόνος ότι είναι στο διαδικασία υλοποίησης. Τα εγκαίνια πρόσφατα των αντλιοστασίων S8-S9 είναι μια πολύ σημαντική εξέλιξη καθώς θωρακίζουν πλέον την πόλη από πλημμύρες και στον τομέα μας είναι πολύ σημαντικό να γίνονται οι απαραίτητες υποδομές στην πόλη.

Παράλληλα βλεπουμε και ιδιωτικές επενδύσεις όπως το νέο εμπορικό κέντρο , τα νέα ξενοδοχεία στο κέντρο και στην περιοχή Δεκέλειας να δίνουν ώθηση στην πόλη μας και να την βάζουν στο χάρτη.

6. Ως ένας έμπειρος επιχειρηματίας της Λάρνακας θα θέλαμε να μας πείτε πώς βλέπετε την πόλη τα επόμενα 10 χρόνια όσον αφορά τις ευκαιρίες ανάπτυξης και επενδύσεων;

Στα επόμενα 10 χρόνια πιστεύω ότι η πόλη μας θα είναι μια πόλη κόσμημα που πολλοί ξένοι θα θέλουν να την επισκεφθούν ξανά και ξανά και οι πολίτες της θα είναι πολύ περήφανοι .Το αεροδρόμιο είναι ένα πολύ σημαντικό εργαλείο προς όφελος μας επίσης, που σε συνδυασμό με το νεό λιμάνι και τα νέα μεγάλα ξενοδοχεία και υποδομές που σχεδιάζονται θα ανεβάσουν ποιοτικά το βιοτικό επίπεδο ζωής των πολιτών της, προσφέροντας παράλληλα ποιοτικές θέσεις εργασίας.

7. Ποια είναι τα επόμενα βήματα της NewZoe Developers.

Τα επόμενα βήματα της εταιρείας μας είναι η δημιουργία διαμερισμάτων ενός υπν. 1 χιλιόμετρο από τον δρόμο Λκας Δεκέλειας κοντά στο νέο πανεπιστήμιο AUCY. Παράλληλα ετοιμάζουμε ένα έργο κόντα στη νέα μαρίνα με διαμερίσματα πολυτέλειας.

Ως εταιρεία στοχεύουμε πάντοτε να προσφέρουμε ποιότητα στην καθημερινότητα των πελάτών μας και ένας πυλώνας που έχουμε για να το πετυχαίνουμε αυτό είναι το πράσινο. Στα πλαίσια αυτής μας της πολιτικής, προχωράμε με δενδροφύτευση 2 διαχωρισμών οικοπέδων στα Λιβάδια και Πύλα στα πλαίσια δημιουργίας ωραίου περιβάλλοντος γύρω από τις οικιστικές μας μονάδες.

http://larnakabusinessnews.cityoflarnaka.com/%ce%b1%ce%b4%ce%ac%ce%bc%ce%bf%cf%82-%cf%80%ce%b1%ce%bb%ce%bf%cf%85%cf%81%cf%84%ce%ae%cf%82-%ce%b7-%ce%bb%ce%ac%cf%81%ce%bd%ce%b1%ce%ba%ce%b1-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%b7-%cf%80%cf%81%cf%8e/

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


On Key

Related Posts

The fishing village in Ormidia

Ormidia The first Cyprus fishing village

The quaint fishing village of Ormidia, on Cyprus’s southeastern coast, buzzes with excitement for the annual Ormidia Fishing Festival. Celebrating the village’s maritime heritage, the

Get in touch

Newsletter

Get latest news & update

about us

“Decades of experience in the Cyprus property market have helped us choose our projects carefully”

© 1970- New Zoe Developers. All rights reserved.

Carefully crafted by Rami Meir

Skip to content